Kedd, csütörtök: 09:00 - 14:00, szerda: 13:00 - 16:00

Fogászati implantátumok

A fogak elvesztése mindenkit megvisel, hiszen nem tudunk úgy enni, mosolyogni és beszélni, ahogyan azt régen megtehettük; rosszkedv uralkodik el rajtunk, és kényelmetlenül kezdjük érezni magunkat. A mintegy fél évszázada felfedezett fogászati implantátumok az ilyen hiányok pótlására kínálnak egyedülálló lehetőséget! Az implantátum az eredeti fogak gyökeréhez hasonló szerepet játszik, hiszen különleges kialakításának és anyagának köszönhetően egy meghatározott gyógyulási idő után összenő a csontsejtekkel. A bioanyagból készülő műgyökér rendkívül erős, ugyanakkor az emberi szervezet teljes mértékben elfogadja, és a beültetés semmilyen allergiás reakciót nem vált ki. A jelenkori beavatkozások már irigylésre méltó 96-98 százalékos sikerességi rátával rendelkeznek.

Implantatumok

A fogászati implantátumok előnyei

A fogászati implantátumokkal egyaránt pótolhatóak a kisebb és a nagyobb foghiányok; ideális megoldás ezért nemcsak a fiataloknak, hanem az idősebb generáció tagjainak is. A műgyökér egyik legnagyobb előnye éppen ez: a rövid sorközi hiányoknál nem kell a szomszédos ép fogakat lecsiszolni (szemben a fogászati híddal); a nagyobb (akár teljes) hiányok esetén pedig ugyanúgy építhető rá körhíd, mint az eredeti fogakra. Sőt, a kevés csontállománnyal rendelkezőknek 2-4 implantátum beültetésével megoldható a teljes kivehető fogsor stabilizálása is. A fogászati implantátum alkalmazásával a saját fogakkal teljesen megegyező esztétikai eredményt lehet elérni, és a módszer szinte örök életre szól, vagyis hosszú távon rendkívül sikeres. A végeredmény esztétikus, biztonságos, stabil és megbízható. Az implantátum javítja az életminőséget, és jobb rágóképességet biztosít.

Implantatumok

A Dentomix által használt implantátumok

A Dentomix nagy tisztaságú titánból készült implantátumokat használ, és a beültetés előtt körültekintő, alapos tervezéssel dolgozik. A rendelőnk által használt német Schütz implantációs rendszer segítségével három dimenzióban tervezhetjük meg a műtétet, hogy a műgyökerek a megfelelő szögben és mélységben a legideálisabb helyre kerüljenek a csontba. Ennek a páratlan megoldásnak köszönhetően lehetőségünk nyílik a szike nélküli, úgynevezett jelen esetben minimal-invazív műtéti technikára, amely megkíméli pácienseinket az utófájdalmaktól, duzzanatoktól és bevérzésektől. A rövid idő alatt elvégezhető módszer német csúcsminőséget kínál megfizethető áron.

Implantatumok

Schütz implantátumok - Avagy a német minőség az implantátumokban

A fogbeültetés egy előre megfontolt dontés, ahol számít, hogy az ember milyen rendelőt és milyen implantátumot választ. A Schütz Dental Group német márka referencia rendelőjeként Ön biztos lehet benne, hogy az általunk használt anyagok és implantátumok 100%-ban német minőséget képviselik és minden egészségügyi tanusítvánnyal rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy megbízhat a termékekben és nem kell aggódnia. Ehhez társul a több évtized tapasztalata az implantációban.

Kérdések és válaszok

  • Titánból készült műgyökér,fogpótlások csontban történő elhorgonyzásához.

  • Az implantátum rendkívüli tisztaságú titánból készül. Szigorű egészségügyi protokollnak megfelelően.

  • Az implantátum mechanikusan- csavarmenet által és szövetesen - oszteointegrációval rögzül.

  • Egy közbe iktatott felépítménnyel.

  • Egy titán vagy cirkon fej, mely az előkészített, lecsiszolt fogat helyettesíti.

  • Az impantátum csontba kerülő csavarmenetes része és a szájüregi felépítmény rész egybe van legyártva.

  • Az implantátum csontba kerülő csavarmenetes része és a szájüregi felépítmény rész külön van legyártva.

  • Kis átmérőjű egyfázisú implantátum.

  • Nem. Kúpos, a gyökérformát modellező titán csavar.