Kedd, csütörtök: 09:00 - 14:00, szerda: 13:00 - 16:00

Professzionális fogfehérítés Dento White minőségben

Fogfehérítés

Sok páciens fehér, csillogó mosolyt szeretne, amely a legkönnyebben ma a professzionális fogfehérítéssel valósítható meg. Az esztétikai fogfehérítéssel egészséges és fehér fogazat érhető el, a különbség pedig azonnal látható és számottevő lesz.

A fogfehérítési folyamatot alapos állapotfelmérés előzi meg, és szükség esetén eltávolítjuk a páciensek fogairól a fogkövet, lerakódott egyéb szennyeződéseket. Az ezt követő körülbelül egyórás fogfehérítés első lépéseként izoláljuk az ínyt, majd felhelyezzük a fehérítő anyagot, amit aztán mintegy 40-45 percig egy speciális lámpa fényével aktiválunk. A kezelés végén minimum 3-4, de akár 8 árnyalattal is fehérebb lehet a fog.

A modern fogfehérítés megfelelő kontroll mellett biztonságos: az eljárás során a fogakra helyezett fehérítő zselé nem jut be a szervezetbe a nyálkahártyán keresztül.A fehérítést pedig a fény hatására lebomló anyagból felszabaduló oxigén fejti ki a fogzománc mikrobarázdáiban. Mivel nem maratásos technológián alapul, ezért az esztétikus fogfehérítés nem okoz semmilyen fogkárosodást. Meg kell jegyezni, hogy régi esztétikailag kedvezőtlen, elszineződött fogpótlások, tömések nem fehérithetőek.