Erős tartósság - Kiválló fehérség - Jó rágásérzet
Mostantól hazánkban is elérhető a Schütz Dentlál által készített NÉMET Cirkon korona

Szerezze meg magának az egyik legesztétikusabb és legkorszerűbb fogpótlást.


Egyedi tervezés,gyártás - saját 3D laboratóriumban - minőségellenőrzés a Schütz Dental Group protokollja alapján.A cirkónium-dioxid korona/híd a modern esztétikai fogászat egyik legnagyobb vívmányánya, hiszen nemcsak kielégíti a legmagasabb esztétikai és funkcióbeli igényeket, de mindezt kiemelkedő stabilitással, élethűen teszi.
A cirkónium-dioxid korona/híd legnagyobb előnye, hogy esztétikusabb, mint a fémkerámiából készült pótlások,mivel a fogszínű cirkónium váz kiváltja a hagyományos fémkerámia fémvázát, miközben az esztétikumuk vetekszik a teljes kerámiás megoldásokkal.


A fehér színű cirkon váz miatt az áttetsző porcelánleplezés az eredeti fogakra jellemző természetes hatást éri el. A cirkónium-oxid koronákat akkor érdemes választani, ha a páciens tökéletes esztétikumot, minőséget és stabilitást szeretne. Ideális esztétikus hídpótlás készítésére, fémcsappal megerősített fog esztétikus korrekciójára, gyökérkezelt és elszíneződött fog borítására, valamint régi fémkerámia-koronák helyettesítésére. Előnye, hogy szövetbarát, teljesen fémmentes, nagy szilárdságú, kemény, nem vezeti az elektromosságot, és a CAD/CAM technológiának köszönhetően rendkívül pontosan illeszkedik a prepalált fogfelszínekre.


A CAD/CAM technológia a hagyományos fogtechnikai munkával szemben számítógépes tervezéssel és irányítással dolgozik, ezáltal a cirkónium-oxidból készült restaurációk mikronmilliméteres pontosságúak lesznek.

A koronák és hidak általában 3-5 munkanap alatt készülnek el.

Kérdések és válaszok Cirkon korona témában(kattintson a kérdésre):

Monoklin felépítésű oxidásvány helyesen cirkonium-dioxid mely természetben fellelhető.
A nem tisztitott cirkónium tartalmaz hat sugárzó “szennyeződéseket” a fogászatban. Az általunk biztosított Schütz Dental-tól vásárolt anyagban nincs.
Törés mértékétől függően nagy valószínűséggel igen.
Minden anyagnak amit fogpótlásokhoz használunk szakmai indikációs területe van, így a cirkonnak is.A cirkonnak is mint minden anyagnak vannak előnyös és hátrányos tulajdonságai.
Koronák, hídak, inlay-k, onlay-k, implantációs fogpótlások esetén használható.
Előnye a rendkívüli homogenitása mellett, hogy fogszínű.
Keménysége, ridegsége miatt hosszabb hídtestek, lengő hídtest nem készíthető belőle.Törékeny lehet bizonyos esetekben.
5-7 munkanap
Ideális esetben igaz.
Igen hiszen, már előre szinezett cirkontömbök is vannak. Amiből aztán kifaragják a lenyomat alapján tervezett koronát vagy hidat. A cirkonra kerülő kerámiával pedig tökéletes esztétikum érhető el.
Nem tagok száma, henem a foghiányok hossza határozza meg a használhatóságot. Három nagyörlői távolság már különös odafigyelést mérlegelést igényel.
Igen, hiszen a fogpótlások élő szervezetben töltik be feladtukat, ahol a biológiai hatásoknak, változásonak egy idő után a régi fogpótlás már nem tud maradéktalanul megfelelni.
Igen mert hosszabb távon esztétikusabb.

Név:

Email cím:

Kérdés:

Biztonsági kód
captcha

Kérjük írja be a biztonsági kódot

Bejelentkezés - Időpontkérés 06(20) 9-463-463


Időpont kérés