Professzionális fogfehérítés Dento White minőségbenSok páciens fehér, csillogó mosolyt szeretne, amely a legkönnyebben ma a professzionális fogfehérítéssel valósítható meg. Az esztétikai fogfehérítéssel egészséges és fehér fogazat érhető el, a különbség pedig azonnal látható és számottevő lesz.

A fogfehérítési folyamatot alapos állapotfelmérés előzi meg, és szükség esetén eltávolítjuk a páciensek fogairól a fogkövet, lerakódott egyéb szennyeződéseket. Az ezt követő körülbelül egyórás fogfehérítés első lépéseként izoláljuk az ínyt, majd felhelyezzük a fehérítő anyagot, amit aztán mintegy 40-45 percig egy speciális lámpa fényével aktiválunk. A kezelés végén minimum 3-4, de akár 8 árnyalattal is fehérebb lehet a fog.

A modern fogfehérítés megfelelő kontroll mellett biztonságos: az eljárás során a fogakra helyezett fehérítő zselé nem jut be a szervezetbe a nyálkahártyán keresztül.A fehérítést pedig a fény hatására lebomló anyagból felszabaduló oxigén fejti ki a fogzománc mikrobarázdáiban. Mivel nem maratásos technológián alapul, ezért az esztétikus fogfehérítés nem okoz semmilyen fogkárosodást.
Meg kell jegyezni, hogy régi esztétikailag kedvezőtlen, elszineződött fogpótlások, tömések nem fehérithetőek.

Eredmények, melyeket Ön is elérhet!

 
 

Kérdések és válaszok.


A esztétikus megjelenés feltétele a szép egészséges ragyogó fehér fogsor. A privát szférában és az üzleti életben elengedhetetlen a megjelenéshez.
Otthoni és rendelői fogfehérítés létezik.
A rendelői fehérítést szakképzett dentálhigiénikus végzi és felügyeli. Az otthonit a páciens saját maga használja a kapott instrukciók alapján.
Alapvetően nem, de a kezelés közben és után egyes fogcsoportok átmenetileg érzékennyé válhatnak.
Elsősorban a fog alapszínétől függ. Barnás, szürkés lassabban fehéredik A sárgás fogak gyorsabban reagálnak. Gyógyszer vagy kémiai anyagok okozta fogelszíneződés esetében a hatékonyság nagy mértében csökkenhet.
Tiszta és ép fogazat. Tehát fogkő eltávolítás, polírozás.
A fogfehérítő anyagok a saját fogak hatékony fehérítésére lettek kifejlesztve. Gyökérkezelt, tömött, koronázott és pótolt fogak nem fehéríthetőek.

Név:

Email cím:

Kérdés:

Biztonsági kód
captcha

Kérjük írja be a biztonsági kódot

Mennyibe kerül?

A kezelés ára fogkő eltávolítással:

90.000 Ft, helyett 65.000 Ft

Mit tartalmaz a kezelés ára?

  • Konziltáció
  • Állapotfelmérés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogak polírozása
  • Fájdalommentes fogfehérítés két fogíven
  • Dentálhigiéniai tanácsadás

Cikkek fogfehérítés témában


2015-08-29
vorosbor_842993_40168

A vörösbor hatása a fogakra

Mindannyian ismerjük a vörösbor jótékony hatásait a szervezetre. Sajnos ez nem mondható el a fogak esetében. A vörösbor savassága, természetes festékanyaga hatással van a fogakra.  Egy […]
2015-03-22
smiling young man with toothbrush

Hogyan mossunk fogat?

Hogyan mossunk fogat? A fogmosás nem minden ahhoz, hogy fehér mosolyod és friss leheleted legyen, ennél sokkal fontosabb az átfogó tisztaság. Mikor megmosod a fogad, eltávolítod […]

Bejelentkezés - Időpontkérés


Időpont kérés