A rendelőnket első alkalommal felkereső pácienseket szívélyes és segítőkész munkatársaink fogadják, és az állapotfelméréshez minden esetben igénybe vesszük modern diagnosztikai eszközparkunkat.
Szakorvosaink alaposan tájékoztatják a pácienseket, akiknek állapotát a szükséges dokumentumok kitöltése után elsőként fizikális vizsgálattal mérünk fel. A lágy és kemény szövetek megvizsgálása, valamint a panaszok meghallgatása után következik a képalkotó diagnosztika, hogy még pontosabb ismerettel rendelkezzünk a páciens szájüregéről.

A Dentomix-nél lehetőség van nemcsak a hagyományos panorámaröntgen-felvételek, hanem a 3D CT-felvételek elkészítésére is. A tizedmilliméteres pontossággal dolgozó, három dimenziós képet adó CT-nél nemcsak nagyíthatnak a szájsebészek, hanem nézőpontot is válthatnak, és minden fogat, szövetet, valamint a csontozatot is aprólékosan megvizsgálhatják, mielőtt nekivágnak a különböző műtéteknek. A CT vizsgálatok másik nagy előnye, hogy a panoráma röntgeneken szinte láthatatlan fogeredetü arcüregi folyamatok is diagnosztizálhatóak, így azok gyógyitása – akár fül-orr-gégész bevonásával – leegyszerüsödik.

Állapotfelmérés, diagnosztikai árak


Konzultáció
Állapotfelmérés
Kezelési terv készítése
Intraorális felvétel
Panoráma röntgen
CT felvétel
Ingyenes
Ingyenes
Ingyenes
3.000 Ft
4.500 Ft
20.000 Ft

Visszahíváshoz töltse ki az űrlapot!


Időpont kérés