Röntgen Szolgáltatás

A DentomiX-RAY RTG szolgáltatása 8 éve áll a fogorvos kollégák és betegeik rendelkezésére, magas színvonalú diagnosztikai segítséget nyújtva a kezelésekhez.

Továbbra is elérhetőek:

- a hagyományos panoráma ,

- tele, intraorál,

- szárnyas ráharapásos felvételek,

- RTG filmen.

Engedjék meg azonban, hogy bemutassunk egy forradalmian új lehetőséget. A most rendszerbe állított E-WOO Picasso 3 az 1-ben; digitális RTG és CT röntgendiagnosztikai készülékünk, először nyújtja Budapesten a fogorvos kollégáknak a digitális leképezés mással össze nem hasonlítható szabadságát:

- Digitális panoráma,

- Tele röntgenek,

melyekhez ingyen adjuk a segédprogramot melyel a CD–re másolt felvételek kezelhetők. Ez biztosítja a hihetetlen pontos méréseket a rendelőben, akár implantációról, akár fogszabályozás tervezéséről van is szó. A leleteket akár e-mailban is tudjuk küldeni, így mire a beteg felkeresi a rendelőt a kezelő orvos kész kezelési tervvel várhatja betegét.

Röntgen

 

Még több információt és szinte korlátlan diagnosztikai szabadságot biztosítanak az arc-állcsont 3 dimenziós CT (Cone Beam,vagy más néven: Dental Volume Tomography DVT) felvételek, melyek szinte elengedhetetlenek az impantáció tervezésénél, szájsebészeti műtétek előtt, de nem nélkülözhetik a fogszabályozással, fogágybetegségekkel foglalkozó szakorvosok sem.
Nagy segítséget nyújt az általános fogászatot művelő kollégáknak is a fogmegőrző tevékenység során. Ezek a felvételek az orvos kérésének megfelelően lehetnek:

- Occlusal, max illa, mandibula, ízületi célzott felvételek.
Maga a 3 dimenziós CT egy továbbfejlesztett panoráma RTG készülék, melyben egy nagy érzékenységű digitális szenzor szinkronban fordul el a vele szemben lévő egy pontból induló, de kúppalástot formáló RTG sugárral, 360 fokos fordulatot téve a koponya körül.
Meg kell említeni, míg a hagyományos CT 1200-3300 mikroSilver sugárterhelést jelent a beteg számára, addig a fogászati CT kb. 50-70 mikroSilvert.

Másik behozhatatlan előnye, konkurens szolgáltatókkal szemben, hogy a CT felvétel mellett mi ingyen adjuk a kezelő szoftvert, melyet mindenki saját rendelőjében a számítógépére tud telepíteni, megkapva azt a lehetőséget, hogy bárhol diagnosztikailag fontos metszeteket tudjon generálni.

A szoftver felhasználóbarát, könnyen kezelhető. Implantáció szimulációs része gyártó független, orvos által használatos rendszerrel egyszerűen bővíthető. A leletek DICOM kompatibilis formátumúak, illeszkedve a kórházi szabványhoz.
Fejlesztés alatt áll a CT navigált implantációs sablon rendszer is, sokkal kedvezőbb árral, mint az ahogy külföldi gyártóknál elérhető.

Minimális számítógép konfiguráció:
CPU: P4 2.4GHz( vagy magasabb), Memória:512MB RAM (1 GB vagy több ajánlott), HDD 100 MB szabad terület(10GB vagy több ajánlott), Video-kártya: 1024x768, 24bpp (1280x1024, 32bpp vagy nagyobb ajánlott), Operációs rendszer: Windows XP(SP1), Explorer böngésző: Microsoft Internet 6.0 vagy újabb.

Share