bemutatkozas

 

 

 


 

SCHÜTZ DENTAL REFERENCIA RENDELŐ

Először Budapesten, 2009 óta! CT alapú háromdimenziós implantációs tervezés!

 


Kérjük kedves betegeinket, hogy a kényelmesebb betegellátás érdekében röntgenre érkezés előtt szíveskedjenek időpontot egyeztetni!

 

Tel: +36 1 316 5087


 

ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON

 

A DENTOMIX KFT. fogászati magánrendelője több mint tíz éve nyugodt, klimatizált, kulturált környezetben, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen várja régi és új betegeit.

Hi-Tech a rendelőben: praxisunk világszínvonalú amerikai kezelőegységekkel felszerelve, a legkorszerűbb módszereket alkalmazva nyújtja, a maximális esztétikai igényeket is kielégítő fogászati szolgáltatásait.

Hi-Tech a diagnosztikában: a rendelőnkben megtalálható egyedülálló fogászati diagnosztikai eszközök széles skálája segíti a körültekintő kezelési terv kialakítását. (3 dimenziós CT, panoráma fogászati röntgen, intraorál kamera).

Hi-Tech az implantológiában: a német Schütz impantációs rendszer CBCT 3 dimenziós  CT alapú tervezése és sebészi furósablon készítés, maximális biztonság nyújt a beteg és az orvos számára egyaránt.

Betegközpontú: fogászati rendelőnkben, kellemes légkörben, barátságos jó hangulatban történnek a kezelések. Azon kevés rendelők egyike vagyunk, mely igény szerint altatásban is végzi gyógyító tevékenységét. Meghatározó számunkra az esztétikai szemlélet, a modern technológiák ismerete és alkalmazása, maximálisan szem előtt tartva a páciensek egyéni igényeit.

Prevenció: pácienseinkhez való viszonyunkat alapvetően meghatározza, a felvilágosító tevékenység, így nagymértékben hozzá tudunk járulni a fogászati betegségek megelőzéséhez.

Utógondozás: Elválaszthatatlan egységet képez a megelőzéssel. Pácienseink rendszeres visszarendelései során, kisebb bajok orvoslásával, költséghatékonyan szinten tartható az esztétikum, és funkció.

Minden kedves leendő betegünk figyelmét felhívjuk, hogy minden anyag amit használunk és szájba helyezünk, a legszigorúbb Európai Uniós szabványoknak felel meg. Nemzetközi minősítéssel rendelkezik, humán felhasználásra engedélyezett, nem allergizál. (Degussa, Bego, Heraus, Vivadent, Ultradent, Fuji, Vita, Dürr,).

Orvos továbbképzés: A DENTOMIX PRIVAT PRAXIS, mint a német Schütz Dental budapesti referenciarendelője rendszeres workshopokat, továbbképzéseket szervez a hazai fogorvosi szakma számára. Az általunk használt új technológiák, új dimenziókat nyitnak meg a mindennapi fogászati diagnosztikában és implantológiában. Ezek a gyakorlatok, a napi Praxis szemszögéből nyújtanak új információkat, melyek rögtön integrálhatók a saját kezelésekben és alkalmazhatók a pácienseken.

Abban az esetben, ha bemutatkozásunk elnyerte tetszését, forduljon hozzánk bizalommal fog problémáival és megelőzést célzó kérdéseivel. A Mi sikerünk titka, az Ön elégedett mosolya!

Szeretettel várjuk világszinvonalú rendelőnkben minden kedves régi, és jövendőbeli betegünket.

dr. Csigi Tamás
fogorvos-igazgató


 

Share